„D’ALE PORCULUI”, EDIŢIA A X-A
PROGRAM
SÂMBĂTĂ – 2 decembrie (BIHOR & invitați)
08.00-19.00 TÂRG DE PRODUSE TRADIŢIONALE
09.00-10.00 Degustare pălincă - CONCURS
10.00-10.30 DESCHIDERE FESTIVĂ (+ PREMIERE SPECIALĂ „DE 10”)
11.30-12.30 Degustare toroş – CONCURS
12.30-13.30 Degustare cârnaţi şi caltaboşi – CONCURS
13.30-14.30 Degustare preparate speciale – CONCURS
13.30-14.30 ZESTRE CULINARĂ - Degustare de cârnați de Nădlac - echipa orașului Nădlac, Arad – Acțiune de diplomație culinară propusă de Romana RISTA și susținută de COMTIM
14.30-15.00 LANSARE DE CARTE - „Zămuri – supe, zupe și năcreli. Rețete ardelenești din bătrâni”, de Mircea GROZA (în prezența autorului, editorului și a unor invitați-supriză)
15.00-15.30 Demonstraţii de artă culinară – PREZENTARE
18.00-18.30 Festivitate de premiere -
Program SCENĂ: BIHORUL PETRECE
12.00-12.45 Ansamblul „Ardeleana” Tulca; Elena BUDA
12.45-13.45 Asociația „Folclor fără frontiere” Sântandrei
13.45-14.30 Grupul colindătorilor din Căbești; surorile TOMELE
15.30-16.30 ALEX DE LA ORADEA
*
DUMINICĂ – 3 decembrie (PROFESIONIȘTI)
09.00-18.30 TÂRG DE PRODUSE TRADIŢIONALE
09.00-10.00 Degustare distilate - CONCURS
12.30-13.30 Degustare cârnaţi şi caltaboşi – CONCURS
13.30-14.30 Degustare produse locale și produse speciale – CONCURS
14.30-15.30 Demonstraţii de artă culinară - PREZENTARE
15.30-18.00 BIHORUL PETRECE
(Ciprian Mocan, Andrei Corb, Florica Zaha și Antonela Ferche Buțiu; Orchestra „Rapsodia Bihoreană”, dirijată de Liviu Buțiu; Ansamblurile folclorice „Lioara” și „Nuntașii Bihorului”; grupul de chitariști „Floare de Lotus”, coordonat de Loredana Pantea)
RECITAL: Aurel TĂMAȘ
18.00-18.30 Festivitate de premiere -
*
(Atenție! Programul mai poate suferi modificări, independente de voința organizatorilor!)
IMNUL FESTIVALULUI:
PARTENERI ȘI SPONSORI