Ediția a XI-a, juriu „de nota 10”!
2024-11-05 18:58:05Juriul ediţiei a XI-a a festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” este format din profesionişti recunoscuți în Arta Culinară și totodată importanți promotori ai bucătăriei tradiționale românești. Cei mai mulți dintre „externi” revin iarnă de iarnă la Oradea, deoarece - vorba imnului festivalului, compus de Văru’ Săndel - „Ca la D’ALE PORCULUI nu-i nicării!”...
1. Chef Emanuel MOCAN – vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism (A.N.B.C.T.) România, căpitanul echipei naționale a României medaliată cu argint la IKA 2024
2. M.A.C. Cerasela LUNGU - căpitanul echipei regionale ABOUT TASTE ACADEMY medaliată cu bronz la IKA 2024
3. Chef Nina RUS - manager PĂSTRĂVĂRIA RIN Romuli, owner BUNĂTĂŢILE LU’ NINA, dublu medaliată cu bronz la IKA 2024
4. Mircea GROZA – arheolog culinar, autor ZĂMURI - SUPE, ZUPE ŞI NĂCRELI
5. Oana IGREȚIU – owner SAVORI URBANE
6. Pastry Chef Flavian DOBRE - medaliat cu bronz la Global Pastry Chefs Challenge 2024, owner PASTICCERIA FLAVIAN DOBRE București
7. Chef Ciprian SOTOC - executive chef OPERA EVENTS Oradea
8. Chef Alexandru ŞANDRĂU – executive chef Complex PRESIDENT Băile Felix
9. Chef George FURDUI – owner MAXIMVS D’ORO Oradea
10. Chef Nicolae POP – directorul Festivalului-concurs D’ALE PORCULUI
Pălinca va fi jurizată (şi) separat, de specialistul FENESI Győző Peter - owner MANUFACTURA FENESI Oradea.
Ediţia a XI-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” va avea loc în perioada 9-10 noiembrie 2024, în parcarea ERA Shopping Park Oradea, şi va deschide oficial „sezonul” sărbătorilor de iarnă 2024-2025 în România!!!
www.fcdp.ro
https://www.facebook.com/d.ale.porcului/