BINE AȚI VENIT la cel mai important festival-concurs de preparare tradițională a porcului din România!!!

Echipele Valea lui Mihai și Complex President Băile Felix au câștigat concursurile „D’ALE PORCULUI” 2022!

Mulțumiri tuturor! Urmează Ediția a X-a!

2022-12-11 12:17:59

Ediția a IX-a a Festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” Bihor a trecut, urmează Ediția a X-a, aniversară! (Și, până atunci, sperăm, Ediția I Timiș, ba chiar și Ediția I Satu Mare!) Acum este, însă, vremea mulțumirilor, a recunoștinței adresate de organizatori tuturor celor care au făcut din „D’ALE PORCULUI” cel mai important festival de preparare tradițională a porcului și unul dintre cele mai importante evenimente de gastronomie tradițională din România!

Festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” este organizat de Asociația Culturală D’ART Oradea (deținătoarea mărcii înregistrate), în parteneriat cu Asociația Comunelor din România - Filiala Județeană Bihor.
PARTENER GOLD: COMTIM
Împreună cu brand-ul Comtim, susținem producerea sustenabilă a cărnii de porc românești, promovăm tradițiile locale și oferim românilor posibilitatea de a-și împărtăși rețetele, experiențele culinare și pasiunea pentru gustul autentic românesc de odinioară. Punem pasiune în ceea ce facem, folosim doar carne de porc de cea mai bună calitate, pentru o experiență fără compromisuri cu un gust inconfundabil 100% românesc! Pentru Comtim, marcă autentică 100% românească, din 1967, inovația și tradiția sunt conceptele complementare ce pot asigura tranziția către un mod de viață modern, sănătos și sigur. Comtim, produs de români pentru români, vă invită la cel mai autentic festival-concurs de preparare tradițională a porcului, unul dintre cele mai importante evenimente de gastronomie tradițională din România!
PARTENER SILVER: STAR STONE
STAR STONE este o firmă cu capital privat 100% românesc, având ca obiect de activitate fabricarea elementelor decorative din beton și ipsos. Toate produsele STAR STONE sunt proiectate și prototipate de echipa proprie de design și reprezintă alternativa reală la piatra naturală.
SPONSORI: Zetea, Panebo, Pită Lugaș, TEC (Tableware Excellence Center), Ria Do Trading, Complex President Băile Felix, Komfort Wood, Europlast, Inox Line, ManagEvent, LaCajaChina România, OK Clean, Dol Guard, Sapient Group, Hotel Continental Oradea, Solina, Phenalex, Bioten, Kogayon Studio, Virtual Craft
Băuturile oficiale „doboRÂT” sunt produse de: BERS NOVA (bere), FAMILIA DARABONT (vin), TRĂMUȚA (pălincă).
Cu sprijinul: ERA SHOPPING PARK; ANBCT România; Instituției Prefectului – Județul Bihor; DSVSA, DSP, ISU, IJJ și IPJ Bihor; Crucii Roșii Bihor

Mulțumim mass-media locale și centrale, care este alături de noi în efortul de susținere a tradițiilor bihorene; mulțumim micilor producători și procesatori locali care vin, an de an, la târgul „FAIN DINing BIHOR”!
Mulțumim Onoratului Juriu al Ediției a IX!; mulțumim prietenilor mai vechi și mai noi ai Festivalului, care au fost anul acesta alături de noi!; mulțumim tuturor artiștilor care ne-au încântat de pe scena evenimentului!
Mulțumim echipelor înscrise în ambele concursuri, oameni de bine care, iată, insistă să conserve și să promoveze tradițiile bihorene! 
Nu în ultimul rând, vă mulțumim vouă, tuturor vizitatorilor Festivalului, cei care ne faceți să mergem mai departe an după an! Respect!

IMNUL FESTIVALULUI:

PARTENERI ȘI SPONSORICopyright © 2015 - 2022. Toate drepturile rezervate.
Festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” este marcă înregistrată.
Powered by Virtual Craft®