D’ALE PORCULUI mulţumeşte susţinătorilor

2019-12-02 15:05:42

(Nici) Ediţia a VI-a a FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” nu ar fi putut fi organizată fără ajutorul tuturor susţinătorilor tradiţiilor bihorene! Este vorba despre toţi prietenii, partenerii, sponsorii, colaboratorii şi susţinătorii de orice fel ai deja tradiţionalului eveniment, dar şi Măria-Sa Publicul, vizitatorii noştrii, cei care ne convingeţi, an de an, să mergem mai departe. Respectul nostru tuturor!

Mulţumim susţinătorilor tradiţiilor bihorene:

• Consiliul Judeţean Bihor (Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte; Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale; Direcţia Social-Comunitară), Asociaţia Comunelor din România – Filiala Bihor, ERA Shopping Park Oradea, A.R.D.T. Oradea, Asociaţia Firmelor Bihorene, ManagEvent, Akoden King
  •  A.N.B.C.T. România: Ştefan Bercea, Paul Siserman, Adrian Neag
  • Nutrientul/ Nutripork, Andromi, Abatorul Tavi Bogdan, Panebo Gaz, Vital Produs (Pită Lugaş), Carrefour, EuroPlast, Motty, RER Vest
  • TEC, Komfort Wood, Zetea, Phenalex, Complex President Băile Felix, Hotel Continental Forum Oradea, BricoDepot, Inox Line Distribution, Regina Showroom, PGS, Recmotor, Radu’s Pub&Grill, Spitalul Pelican, Grup West Premium, Virtual Craft, OK Clean, Kogayon Studio, DOL Guard, Service Auto Milian, Whiz Caffee
  • Văru’ Săndel, Kinga SEBESTYÉN şi echipa KAPO, chef Lavinia Maier, chef Eugen Bar, chef Alexandru Şandrău

Copyright © 2015 - 2019. Toate drepturile rezervate.