Ediţia a VI-a, juriu profesionist!

2019-11-22 12:23:48

Juriul ediţiei a VI-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” este format exclusiv din bucătari profesionişti „de top”! Preşedinte va fi Paul „The InkChef” SISERMAN -  Chapter chairman „World Master Chefs Society” România şi Europa de Sud; Ofiţer „Escoffier”; Director regional A.N.B.C.T. Transilvania, Banat, Crişana şi Maramureş. 

Ceilalţi membri ai juriului sunt:
Lavinia MAIER – executive chef „RELIVA”
Adrian NEAG - Membru fondator al Asociaţiei „Guerrilla Cooking” Braşov; Project Manager la A.N.B.C.T. România
Eugen BAR – Executive chef „Castello” Oradea
Alexandru ŞANDRĂU – Executive chef „President” Băile Felix

Onoratul juriu va fi „supervizat” de Ştefan BERCEA, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism (A.N.B.C.T. România), care va reuşi să ajungă la Oradea în cursul zilei de sâmbătă. De asemenea, evenimentul va fi onorat şi de prezenţa Președintelui Asociației Disciples Auguste Escoffier în România, Ștefan OPREA.

Juriul va acorda acorda minimum 10 premii, după cum urmează:

Cea mai bună pălincă
Cei mai buni cârnaţi
Cei mai buni caltaboşi

Cel mai bun toroş
Cel mai bun produs special
Premiul de popularitate 
Premii speciale
Marele trofeu (I, II, III)

PARTENERI ȘI SPONSORI

Copyright © 2015 - 2019. Toate drepturile rezervate.
Festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” este marcă înregistrată.
Powered by Virtual Craft®