Membrii juriului

2015-01-09 18:16:23

Juriul FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” - EDIŢIA I va fi constituit din: EUGEN BAR, maestru în artă culinară, şeful filialei Bihor a Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din România – preşedinte; MIRCEA JACAN, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor – membru; RADU SILAGHI, directorul executiv al Asociaţiei Firmelor Bihorene – membru; NICOLAE POP, preşedintele Asociaţiei Culturale D’ART Oradea – membru; GIORGIANA ZĂGREAN, managerul Proper Marketing & Events Oradea – membru.

Pregătirile pentru FESTIVALUL-CONCURS „D’ALE PORCULUI” - EDIŢIA I au intrat în linie dreaptă! Bihorenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 10 ianuarie 2015, în parcarea ERA Shopping Park Oradea, să deguste toroş, cârnaţi, caltaboşi şi jumări pregătite tradiţional, „ca la ţară”. Stropite cu pălincă şi vin fiert, lângă highezi şi jocuri bihoreneşti, ca-n vremurile de demult!

Copyright © 2017. Toate drepturile rezervate.