Juriu „de 5 stele”

2018-11-02 11:00:42

Stefan BerceaJuriul ediţiei a V-a a festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” este unul care pune gustul pe primul loc! Cei 4 bucătari profesionişti, dintre care 3 de talie internaţională, şi 2 „gurmanzi” vor fi ajutaţi şi de micile modificări de regulament, în ceea ce priveşte concursurile, astfel că premiile vor merge la cei mai buni preparatori tradiţionali ai porcului!

Bogdan Vandici

PREŞEDINTE:
Ştefan BERCEA, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism (A.N.B.C.T. România)
MEMBRI:
Bogdan VANDICI - câştigătorul „Chefi la cuţite” 2018
Dan-Teodor GĂVRUŢA – bucătar-şef „Lotus Therm” Băile Felix
Silviu ZETEA – proprietarul brandului „Zetea de Transilvania”
Uhrin Sándor – preşedintele Clubului Cârnatului Csabai (Csabai Kolbászklub Egyesület)
SECRETAR:
Nicolae POP – directorul festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI

 

PARTENERI ȘI SPONSORI

Copyright © 2015 - 2018. Toate drepturile rezervate.
Festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” este marcă înregistrată.
Powered by Virtual Craft®